moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,59 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje - opis izdelka

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje Izoliran cestni dres z dolgimi rokavi in klasičnim zadnjim žepom s tremi žepi je narejen iz zelo prilagodljivega in rahlo izoliranega materiala od znotraj (78% poliester, 22% elastan). Dres je bil razvit v sodelovanju z Rimsko kolesarsko akademijo Kreuziger za potrebe zahtevnih cestnih kolesarjev. Dres je šivan v 3D obliki, zato se popolnoma prilega položaju na kolesu, sprednji del je bistveno krajši od zadnjega. Spredaj ima dolgo zadrgo iz kosti, ki jo je enostavno odpreti z eno roko. Vzorec na desnem rokavu in skrinji je odseven. Dres je zasnovan za cestno kolesarjenje pri temperaturah okoli 15 ° C. Specifikacije odsevni elementi Lange glavna zadrga 3 zadnji žepi podaljšan hrbet anatomsko oblikovani rokavi konec spodnjega roba s protizdrsnim tiskom kakovostna zadrga iz kosti Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje

Izdelek moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje spada v skupino izdelkov Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaRokavi, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje - drugi zanimivi izdelki

moški cyklodresy Silvini Varano MD1603 oglje - kako najti najboljšo ponudbo?