Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,37 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ - opis izdelka

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ Namenjena je ne le zahtevnim kolesarjem, ki potrebujejo funkcionalna oblačila, temveč tudi občasnim izletnikom.Ta kolesarska majica je primerna za vse vrste kolesarjenja. Od vas je odvisno, ali imate raje zahtevne gozdnate hribe ali ravno cesto. Moška majica s tehnologijo hitrega sušenja DRYFOR® odvaja znoj pri vseh težavah na poti in pomaga ohranjati površino telesa suho. Kroj majice sledi oblinam telesa in se zaradi elastičnosti materiala prilega kot druga koža, za preprečevanje zvijanja majice med vožnjo pa ima na spodnjem robu nedrseč silikonski trak. Zaradi odsevnih varnostnih elementov vas na cesti med večernimi vožnjami ne bodo spregledali. Prednosti: Hitro sušenje Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ElastičniPrilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. Odsevni elementiOdsevni elementi bodo v temi in temi večkrat povečali vašo vidnost. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ

Izdelek Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Nordblanc v velikosti 3XL v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, kolesarjenje, Dresi, Kolesarski dresi
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje majica Nordblanc Topografija rumena NBSMF7431_BPZ - kako najti najboljšo ponudbo?