moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 33,06 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna - opis izdelka

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna Moški dres z rokavom za terensko vožnjo je TOP model iz nove kolekcije enduro , pri razvoju katerega smo aktivno sodelovali z enim najboljših čeških kolesarjev Michalom Prokopom. FunkciShelni dres je narejen iz prožnega in lahkega materiala, je zračen in odlično odvaja znoj. Prosti kroj dresa je zasnovan tako, da vozniku ne preprečuje gibanja in se v njem počuti udobno, bodisi na poteh ali v kolesarskem parku. V spustu bo vsak kolesar zagotovo cenil podaljšan zadnji del dresa, zaradi česar se nanj ne bo več ozrl. Dres Brunello ima lasersko izrezane rokave in eleganten dizajn, v njem boste preprosto dobro videti na kolesu. Dres je primeren za XC, trail in enduro. Material dresa je 93% poliester, 7% elastan. 'Všeč mi je predvsem dizajn in kroj na dresu Brunello. Je udoben, ne zadavi vratu in mi ne preprečuje gibanja. Dejstvo, da izgleda dobro, se hitro suši in ne smrdi po vsaki vožnji, je odličen dodaten bonus! «Veleposlanik Michal Prokop Material lightMESH - lightMESH Zelo lahkoten material, ki se hitro suši, odlična zračnost recikliran material - recikliran materialRecikliran material iz PET steklenic. Kolesarska oblačila » Kolesarski dresi » moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna

Izdelek moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna najdete med izdelki v skupini Kolesarski dresi, je v ponudbi blagovne znamke Silvini v velikosti 3XL.

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaDresi, Kolesarski dresi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna - drugi zanimivi izdelki

moški Enduro cyklodresy Silvini Brunello MD1801 črna - kako najti najboljšo ponudbo?