moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 52,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena - opis izdelka

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena Moške kolesarske hlače so narejene iz fleksibilnega, zelo lahkega in hitro sušljivega materiala z odlično zračnostjo. Različne kompozicije se uporabljajo za različne dele hlač za maksimalno funkciShelnost. Glavni del je 82% poliamid in 18% elastan. Zaradi visoke vsebnosti elastana v materialu so hlače elastične in se tako odlično prilegajo telesu. Priporočamo izbiro precej strožjih velikosti, material pa se bo sčasoma nekoliko popustil. Fleksibilna protizdrsna manšeta na dnu noge preprečuje, da bi se med vrtenjem vrteli. Podnožje hlače je kolesarska blazina Coolmax, ki je zaradi svojih ravnih šivov naravni del hlač. Primerni so tako za MTB kot za cestna kolesa. Specifikacije kolesarski vložek coolmax ravni šiv naramnice iz gibljivega in zračnega materiala sublimacijski tisk manšeta proti drsenju Material lightMESH - lightMESH zelo lahek material za hitro sušenje, odlična zračnost COOLMAX - COOLMAX posebno štirikanalno poliestrsko vlakno, ki ga je razvilo podjetje Invista. Je vodoodbojna, nevpojna in zelo hitro odstrani vlago iz kože. Material vlaken Coolmax se hitro suši in ni nagnjen k vonju in vonju Sezone Pomlad, poletje Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena

Izdelek moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek je v kategoriji Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena najdete med izdelki v skupini Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena - drugi zanimivi izdelki

moški kolesarjenje hlače Silvini ekipa na vrh MP1406 črno-zelena - kako najti najboljšo ponudbo?