moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 129,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - opis izdelka

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna Prehod Gavia je legendarni alpski prelaz, na katerega so plezali Giro d'Italia leta 1960. Za takšen vzpon je potrebno imeti kakovostne hlače s popolno kolesarsko blazinico. Moške hlače Gavia so zasnovane za cestno kolesarjenje in imajo vložek italijanskega podjetja Elastic Inerface. Narejene so iz zelo prilagodljivega hitro sušečega materiala z odlično zračnostjo (71% najlShe in 29% elastana). Hlače s Self potrebnim številom šivov se popolnoma prilegajo, pri daljših vožnjah pa o njih sploh ne boste vedeli. Široki spodnji šivi so prišiti na dnu hlač, na notranji strani pa je nanesen fini silikon, ki preprečuje, da bi zdrsnili. Laserski rez brez stranskih šivov zahvaljujoč materialu (75% poliestra, 25% elastana) in kroj ne reže nikamor, obenem pa odlično drži hlače v pravilnem položaju za katero koli dolžino vožnje. Osnova hlač je ena najboljših kolesarskih blazin na trgu 'ROAD PERFORMANCE FORCE MEN HYBRID' znanega italijanskega podjetja Elastic Interface, ki je primerna za več kot sedemurne vožnje. Obloga ima debelino od 3 do 14 mm in odlično gostoto materiala 80-200 kg / m3, zaradi česar je prilagodljiva, fantastično dihajoča in pomembni deli so čim bolj suhi. Gavia so vrhunske moške hlače za dolge vadbe ali vožnje ne Self na cestnem kolesu. odsevni elementi obešala iz prožnega in dihajočega materiala noga se konča z elastičnim trakom s silikonom anatomsko oblikovane hlače Elastični vmesnik® Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Ta izdelek je v kategoriji Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna najdete med izdelki v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače, Prehodi
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - drugi zanimivi izdelki

moški kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - kako najti najboljšo ponudbo?