moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna - opis izdelka

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna Moška izjemno lahka kolesarska jakna Montilio je narejena iz vetrno odpornega materiala Windbreaker WR. Jakna je izjemno lahka (58,9 g) in zelo enostavna za pakiranje v majhno torbo. Lahko ga imate s seboj ob vsaki priložnosti. Ima ozek kolesarski kroj, ki se dobro kombinira s tesnimi majicami. Spredaj ima dolgo kostno zadrgo za enostavno pritrditev z eno roko. Jakna je zaradi tankega materiala nekoliko prozorna. Podaljšani zadnji del ima na dnu gumijasto vrvico, ki dobro pokriva hrbet, prav tako tudi konca rokavov. Za večjo varnost so na suknjiču postavljeni odsevni elementi. Specifikacije odsevni elementi prezračevanje iztegnjen hrbet podaljšani rokavi opremljen športni kroj jakna torba anatomsko oblikovane rokave kakovostna zadrga kosti Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunsko japonsko tehnologijo, jamstvo za zanesljivost Vetrovka WR vetrno odporen, lahek in gosto tkani material Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna

Izdelek moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Silvini, velikost je 3XL.

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna - drugi zanimivi izdelki

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 črna - kako najti najboljšo ponudbo?