moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 81,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin - opis izdelka

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin Moška izjemno lahka kolesarska jakna Montilio je izdelana iz materiala Windbreaker WR, odpornega proti vetru. Jakna je izredno lahka (58,9 g) in jo je zelo enostavno zapakirati v majhno vrečko. Lahko ga imate ob vsaki priložnosti. Ima ozek kolesarski kroj, da se dobro kombinira s tesnimi dresi. Spredaj ima dolgo zadrgo iz kosti za enostavno pritrditev z eno roko. Zaradi tankega materiala je jakna rahlo prozorna. Podaljšani zadnji del ima spodaj gumijasto vrvico, ki dobro pokriva hrbet, pa tudi konci rokavov. Za večjo varnost so na jakno nameščeni odsevni elementi. Specifikacije odsevni elementi prezračevanje podaljšan hrbet podaljšani rokavi vgrajen športni kroj torba za jakno anatomsko oblikovani rokavi kakovostna zadrga iz kosti Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti Vetrovka WR nepremočljiv, lahek in gosto tkan material Kolesarska oblačila » Kolesarske jakne » moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin

Izdelek moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Silvini, velikost je 3XL.

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin - drugi zanimivi izdelki

moški kolesarji jakna Silvini Montilio MJ1601 rubin - kako najti najboljšo ponudbo?