moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 82,23 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna - opis izdelka

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna Enduro kratke hlače so bile zasnovane v sodelovanju z Michalom Prokopom, da so kos tudi najtežjim potim. Kratke hlače za terensko vožnjo so narejene iz zelo lahkega in prilagodljivega materiala. Zadnji del je anatomsko oblikovan in dopolnjen z raztegljivo ploščo, ki vam zagotavlja največjo svobodo gibanja med vožnjo. Za resnično udobje voznika je na pasu gumija s silikonskimi elementi, zahvaljujoč kateri vas kratke hlače ne bodo nikamor potisnile in med vožnjo ostale na svojem mestu. Za razliko od drugih bikov kratkih hlač imajo FabriShe v pasu posebno zaponko, s katero je mogoče hitro in enostavno uravnavati širino pasu. Sprednji žepi so prišiti bolj ob strani, tako da vas njihova vsebina med vožnjo nikakor ne omejuje. Poleg tega imajo kratke hlače perforirano prezračevanje na notranji strani stegen in spodnjo grafiko z odsevnim tiskom na zadnji strani. Kupite lahko enega od naših notranjih vložkov za kratke hlače, ki ga enostavno pritrdite z notranjimi zankami. Priporočamo kombinacijo kratkih hlač FabriShe z notranjim vložkom Banari ali Inner Pro. Hlače FabriShe so prava izbira za celodnevno vožnjo po poteh. Specifikacije odsevni elementi zaostrovanje potnega lista protizdrsni silikonski trak Material YKK - zadrge s preverjeno kakovostjo, vrhunska japonska tehnologija, jamstvo zanesljivosti Hlače » Športne hlače » moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna

Izdelek moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna spada v skupino izdelkov Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, Moške kratke hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna - drugi zanimivi izdelki

moški kratke hlače Silvini Fabriano MP1805 črna - kako najti najboljšo ponudbo?