moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 59,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM - opis izdelka

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM Ultralahke raztegljive zunanje hlače NORDBLANC TRIPPER so primerne za vse poletne aktivnosti. Lahko se odpravite na sprehod po gozdu ali mestu, na lahke trekinge ali v telovadnico. So zelo lahki in zračni, hkrati pa se hitro sušijo. PREDNOSTI HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. UV ZAŠČITA Uporabljeni material filtrira sončne UV žarke in ščiti kožo pred škodljivimi učinki. MATERIALI Material: 100% poliester TEHNOLOGIJA DRYFOR® FunkciShelna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature. Hlače » Športne hlače » moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM

Izdelek moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM spada v skupino izdelkov Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 3XL.

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Moške hlače
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM - drugi zanimivi izdelki

moški lahek na prostem hlače Nordblanc Tripper NBSPM7414_NOM - kako najti najboljšo ponudbo?