Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 53,68 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna - opis izdelka

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna Moška zunanja jakna Kilpi ROSA-M je primerna za pohodništvo, tek ali aktivnosti v hladnejšem vremenu. Material SIBERIUM SRC WB ohranja toploto in pomaga pri akumulaciji lastne toplote. Vložki iz mrežice v pazduhah in zračniki na hrbtu povečujejo zračnost in prezračevanje. Spodnji rob, kapuca in robovi rokavov so zaključeni z elastiko, ki se ne tišči, se ne navlaži in preprečuje uhajanje pod jakno. Eden od dveh žepov z zadrgo služi kot vrečka za pakiranje jakne. Skupna teža jakne v velikosti M je 230 g. Za boljšo vidljivost v temi je na voljo več odsevnih elementov. Lastnosti izdelka Barva: črna Šport: tek, fitnes, turizem in potovanja 100 % NYLON Površina tkanine: vodoodbojna, odporna na veter Tkanina: navadno tkanje Kroj: navaden Šivi: dvojni Kapuca: fiksna Žepi: 2 glavna žepa Zadrge: najlon, odsevne Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: zložljivo v stranski žep Jakne » Outdoor jakne » Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna

Izdelek Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna spada v skupino izdelkov Moške jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 3XL.

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna - drugi zanimivi izdelki

Moški lahka zunanja jakna Kilpi ROSA-M Črna - kako najti najboljšo ponudbo?