moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 43,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno - opis izdelka

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno Ohlapne moške MTB hlače RANGO so stalna poletna kolekcija Silvinija in eden naših najbolj prodajanih izdelkov. Znova smo izboljšali model za leto 2020 tako z rezom kot materialom. Kolesarske hlače s pasom in zadrgo na pasu so dolge do kolen. Izdelani so v celoti iz trpežnega materiala (100% poliestra), se ohlapno prilegajo in se popolnoma prilegajo. Deli iz prožnega materiala olajšajo gibanje. Skupaj imajo štiri žepe z zadrgo, dva stranska žepa in dva zadnja žepa. V toplejšem vremenu boste cenili prezračevanje zadaj nad žepi, ki je tudi prilagodljivo, tako da poveča udobje pri gibanju. Hlače imajo odsevne elemente na vsaj dveh mestih iz varnostnih razlogov. Notranje hlače s kolesarsko oblogo je treba kupiti posebej, v kompletu niso s hlačami RANGO. odsevni elementi prezračevanje dva stranska žepa z zadrgo zadrgo na hlačah prosti rez uporaba prožnega materiala za boljše gibanje dva žepa z zadrgo na zadnji strani možnost nakupa notranjih hlač s kolesarsko podlogo Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno

Izdelek moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek je v kategoriji Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno najdete med izdelki v skupini Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno - parametri izdelka

Velikost4XL
Velikost5XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno - drugi zanimivi izdelki

moški MTB kolesarjenje hlače Silvini Rango MP1616 črno-apno - kako najti najboljšo ponudbo?