Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 190,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta - opis izdelka

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta Moški izolirani skialp vetrovka lupo z izolacijo PrimaLoft® Gold 80g. Čeprav je to ena naših najtoplejših jaken, je lahka, zračna in jo lahko pospravite v nahrbtnik, ko greste ven. Kroj jakne je je ohlapnejši, sprednje zadrge so postavljene višje, da so lahko dostopne tudi z z nahrbtnikom na hrbtu. Seveda so tu zunanji in notranji žepi za pas - zunanja žepa nad prsmi, notranja globoka mrežna žepa na dnu jakne. Jakna Lupo ima enostavno nastavljivo kapuco s posebnim zavornim sistemom in ojačanim vizirjem, združljivim s čelado. Ne manjka notranji žep z zadrgo, varnostni odsevni elementi in eleganten našitek na levi rami z volkom - zavetnikom smučarskih alpinistov. Tema gora je je prepleten v druge podrobnosti te jakne, v njej pa najdete tudi okrasni motiv gore na podlogi in zunanjih šivih. Material Vetrovka WR QuatroFLEX YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti primaloft - sintetični toplotnoizolacijski material iz Prima loft . Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlakni, ki ne vpijajo vlage. Material ohranja toploto tudi, ko je moker. Po lastnostih je podoben perju. Sezoni pomlad, jesen, zima Jakne » Športne jakne » Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta

Izdelek Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta najdete med izdelki v skupini Moške jakne, pripada znamki Silvini, velikost je 3XL.

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta - drugi zanimivi izdelki

Moški odporen proti vetru jakna Silvini Lupo MJ2100 mornarsko-limeta - kako najti najboljšo ponudbo?