Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 72,80 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN - opis izdelka

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN Moški športni jopič NORDBLANC WINTERTIME ima sprednji del izoliran z oblazinjenjem INVISTA TERMOLITE PLUS®, ki ne bo izpuhtelo, ne glede na to, kako hitro greste, in vse dokaze o vaših prizadevanjih za premagovanje hitrosti svetlobe bo prezračil hitro sušeči se POWERFLEECE na zadnjem delu. Vest je primerna za tek, tek na smučeh, kolesarjenje ali kot plast pod smučarsko jakno. Ali pa samo, da vam je všeč. PREDNOSTI: ODPOREN NA VETER Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. HOLLOW TRAIN Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. NIZKA TEŽA Lahek material vam nudi udobje in neomejeno gibanje. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. ODZIVNI ELEMENTI Odsevni elementi bodo v temi in temi večkrat povečali vašo vidnost. TEHNOLOGIJE: POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, z mikrokraki na notranji strani za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred vetrom INVISTA THERMOLITE® Lahkotno toplotno izolacijsko polnilo, ki se uporablja v izdelkih, zasnovanih za izjemno nizke temperature. Vlakna z votlo sredico imajo najboljše izolacijske lastnosti in so zelo lahka. Ta izdelek je zasnovan za zelo zahtevne dejavnosti na prostem in zlasti za ekstremne športne dejavnosti. Zunanji material: material: 50 % najlon 44 % poliester 6 % elastan Polnjenje: 100% poliester Podloga: 100 % poliester Jakne » Športne jakne » Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN

Ta izdelek je v kategoriji Moške jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 3XL.

Izdelek Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN najdete med izdelki v skupini Moški brezrokavniki od znamke Nordblanc, velikost je 3XL.

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Moške jakne, Brezrokavnik, Jopice, Moški brezrokavniki
ZnamkaNordblanc
Velikost3XL

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN - drugi zanimivi izdelki

Moški športni brezrokavnik Nordblanc WINTERTIME črn NBWJM7986_CRN - kako najti najboljšo ponudbo?