Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 74,34 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna - opis izdelka

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna Premišljena razporeditev gradiva s poudarkom na intenzivnih športnih dejavnostih, kot so tek, kolesarjenje in tek na smučeh. Osredotočite se na svojo zmogljivost in ne dovolite, da bi vas karkoli omejevalo. Zagotovo pa ne zaradi vremena. Pravkar ste spoznali poslanstvo moške tekaške jakne Kilpi NORDIM-M. Sprednji del iz softshella SIBERIUM vas ščiti pred mrazom in vetrom, medtem ko vas elastični flis na bokih greje in odvaja vlago na površino. V pazduhe in rokave smo namestili vstavke za boljšo zračnost, ploski šivi pa zagotavljajo neomejeno svobodo gibanja.  Prednosti moške tekaške jakne Kilpi NORDIM-M: majhna teža zaradi prefinjene zasnove in kombinacije materialov sprednja stran iz softshell materiala SIBERIUM elastičen flis na predelu bokov greje in odvaja vlago vložki pod pazduho in rokavi povečujejo prezračevanje ploski šivi za neomejeno svobodo gibanja 3 žepi na zadrgo z notranjim mrežastim vložkom zadnji žep z zadrgo za mobilni telefon, predvajalnik in potrebščine za trening podaljšani rokavi z manšeto za palec in elastičnim robom hrbtna stran je podaljšana, da ščiti hrbet pred mrazom izraziti odsevni elementi za šport v temi Lastnosti izdelka Šport: tek, tek na smučeh, smučanje Specifikacija: SIBERIUM SRC WB Površina tkanine: hitro sušenje, odporna na veter Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Kroj: navaden Šivi: ploščati šivi Žepi: 1 prsni žep, 1 zadnji žep, 2 glavna žepa Zadrge: najlon, odsevne Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične, odprtine za palec Spodnji rob: elastičen z nedrsečo silikonsko obdelavo Drugo: odsevni elementi Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Jakne » Športne jakne » Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna

Izdelek Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna najdete med izdelki v skupini Moške jakne, pripada znamki Kilpi, velikost je 3XL.

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMoške jakne, Jakne, Jakna
ZnamkaKilpi
Velikost3XL

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna - drugi zanimivi izdelki

Moški tečejo jakna Kilpi NORDIM-M turkizna - kako najti najboljšo ponudbo?