Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 144,21 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - opis izdelka

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna Prelaz Gavia je legendarni alpski prelaz, na katerega se že od leta 1960 vzpenjajo dirkači Giro d'Italia. Za takšen vzpon potrebujete kakovostne hlače z odlično kolesarsko podlogo. Moške hlače Gavia so zasnovane posebej za cestno kolesarjenje in imajo podlogo italijanskega podjetja Elastic Inerface. Izdelane so iz zelo prožnega, hitro sušečega materiala z odlično zračnostjo (71 % najlona in 29 % elastana). Hlače z le potrebnim številom šivov se odlično prilegajo in na daljših vožnjah sploh ne boste vedeli, da jih nosite. Na spodnjem delu hlač so všiti široki robovi, na katerih je na notranji strani nanesen fin silikon, ki preprečuje drsenje. Lasersko izrezan lak brez stranskih šivov zaradi materiala (75 % poliester , 25 % elastan) in kroja nikjer ne stiska, hlače pa se med dolgo vožnjo odlično držijo v pravem položaju. Osnova hlač je ena najboljših kolesarskih podlog na trgu ROAD PERFORMANCE FORCE MEN HYBRID znanega italijanskega podjetja Elastic Interface, ki je primerna za več kot sedemurne vožnje. Podloga je debela od 3 do 14 mm in ima odlično gostoto materiala od 80 do 200 kg/m3, zato je prožna, odlično diha in ohranja pomembne predele čim bolj suhe. Gavia so vrhunske moške hlače za dolge treninge ali vožnje ne le s cestnim kolesom. Parametrija odsevni elementi prilagodljivi in zračni naramnice konca nog s silikonskim trakom anatomsko oblikovane hlače elastična kolesarska podloga Interface® kolesarska blazinica ROAD PERFORMANCE FORCE kolesarska podloga za vožnjo > 7 ur Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna

Ta izdelek je v kategoriji Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Izdelek Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna najdete med izdelki v skupini Moške hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 3XL.

Ta izdelek najdete v skupini Moške kratke hlače od znamke Silvini, velikost je 3XL.

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
VelikostXXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Moške hlače, kolesarjenje, Moške kratke hlače, Kolesarske hlače
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - drugi zanimivi izdelki

Moško kolesarjenje hlače Silvini Gavia MP1605 črna - kako najti najboljšo ponudbo?