Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,04 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 Te lahke nogavice Bridgedale so naslednice nogavic CoolFusion Light Hiker in so namenjene za vroče poletne dni, ko se noge potijo in. Vlakna Coolmax® poskrbijo za hitro odvajanje vlage s kože, česani bombaž pa doda nepričakovan odmerek udobja.Posebna ožja konstrukcija se odlično prilega ženskemu stopalu, ojačitev pete v obliki črke Y pa zagotavlja, da nogavice sedijo na mestu in se ne zvijajo. Zato pozabite na mehurje in žulje. Spodnji del nogavic je tudi rahlo oblazinjen.Zaradi postopnega zategovanja vsake preje in poznejšega parjenja med proizvodnjo so nogavice velikostno stabilne in se ne krčijo. Glavne značilnosti Višina: klasična Teža: nizka Sestava: Sestava: 58 % Coolmax® / poliester, 26 % česani bombaž, 15 % najlon / poliamid, 1 % lycra® / elastan Rahlo oblazinjen spodnji del Odlično odvajanje vlage Prijetno na otip Ohranja obliko in se nikoli ne skrči Izdelano v Združenem kraljestvu, doživljenjska garancija Nogavice » Športne nogavice » Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350

Izdelek Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke bridgedale, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Čevlji, Ženski čevlji, Ženske nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž CC Ženski čevlji plum/350 - kako najti najboljšo ponudbo?