Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 #14445

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 #14445

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 #14445

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 20,62 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 Head gor! Ferrata, gorska pot s sanmi na hrbtu. Kamor koli želiš, kjer koli želiš. Omejeni ste le s svojo telesnostjo. Z nogami pa bo vse v redu. Nogavice za pohodništvo Bridgedale s tankim prileganjem, posebej prilagojenim ženskemu stopalu.Merino volna z vlakni Coolmax® odvaja vsako kapljico znoja stran od kože, mehka pletenina z ohlapnim dimnikom pa bo poskrbela za udobje ves dan na nogah. Konstrukcija pete Y zagotavlja, da se nogavice ne premaknejo na vašem stopalu - zato pozabite na žulje in mehurje.Zaradi postopnega zategovanja vsake preje in poznejšega parjenja med proizvodnjo so nogavice velikostno stabilne in se ne krčijo. Ključne lastnosti Višina: klasična Teža: srednja Sestava: 27 % merino volna, 50 % Coolmax® / poliester, 22 % najlon / poliamid, 1 % lycra® / elastan Fina pletenina z ohlapnejšim dimnikom Visoko toplotno udobje in odvajanje vlage Ohranja obliko in se nikoli ne skrči Izdelano v Združenem kraljestvu, doživljenjska garancija Nogavice » Športne nogavice » Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438

Izdelek Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 #14445 spada v skupino izdelkov Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Pohod LW Bombaž MC zagon Ženske prahu blue/438 - kako najti najboljšo ponudbo?