Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 - opis izdelka

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 Ožja zasnova za žensko stopalo. Za smučišča, freeride in skialpe. Naslednik modela Vertige Light. Višina pod koleni Športna vožnja po strmini in ovinek za ovinkom. Ali pa se po grebenih povzpnite s skialpi na nogah. Idealni pogoji za te lahke smučarske nogavice Bridgedale, ki so nadomestile nogavice Vertige Light.Merino volna bo poskrbela, da vam bo v nogavicah toplo tudi, ko bodo mokre od znoja. Za vaše udobje bo poskrbljeno tudi z oblazinjenjem na goleni in stopalu.Zaradi konstrukcije pete Y nogavice ostanejo popolnoma na mestu, se ne zvijajo in tako preprečujejo nastanek mehurjev in otiščancev. Vlakna Endurofil jim zagotavljajo potrebno vzdržljivost. Ključne lastnosti Višina: pod koleni Teža: nizka 20 % merino volna, 51 % najlon/poliamid, 20 % endurofil/polipropilen, 7 % taktel/najlon, 2 % likra®/Elastan Obloge za goleni in stopala Konstrukcija pete Y za pravilno prileganje nogavicam Ohranja obliko in se nikoli ne skrči Doživljenjska garancija Nogavice » Športne nogavice » Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257

Izdelek Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 najdete med izdelki v skupini Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 - drugi zanimivi izdelki

Nogavice Bridgedale Smučarska lahka Ženske mauve/blue/257 - kako najti najboljšo ponudbo?