nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 17,81 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 - opis izdelka

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 Naklon poti vas sili, da potegnete glavo med ramena. Začutite, da vam znoj kaplja po čelu in peklenska vročina se prikrade v mišice. Boli, a vseeno čutiš neko čudno veselje. Obožujete svobodo teka. In v poletni vročini se boste zaljubili tudi v te nogavice Bridgedale s tanjšo konstrukcijo, ki je posebej prilagojena ženskim nogam. Trideset britanskih amaterskih tekačev jih je preizkušalo dve leti, preden je prišel čas, da vsi rečejo eno: ne vidimo več napak. Ključne lastnosti Višina: nad gležnjem Teža: zelo nizka (poletje) Tapetništvo: spodnje Sestava: 37% poliester / Coolmax®, 60% najlon / poliamid, 3% elastan / Lycra® Hitra tehnologija LYCRA® DRY in vlakna Coolmax® zagotavljata hitro odstranjevanje vlage T2 oblazinjenje na peti, prstih in gležnjih preprečuje udarce in podplutbe Stiskanje okoli gležnjev in na sredini stopala spodbuja stabilnost Tesno prilegajoča manšeta preprečuje vdor umazanije v nogavico Široka konica vam omogoča, da prste iztegnete v naravni položaj Nogavice imajo obliko in nikoli ne trčijo Doživljenjska garancija za proizvodne napake Izdelano v Veliki Britaniji Nogavice » Športne nogavice » nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436

Izdelek nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 najdete med izdelki v skupini Ženske nogavice, je v ponudbi blagovne znamke bridgedale v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 - parametri izdelka

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategorijaNogavice, Ženske nogavice
Znamkabridgedale
E-trgovinaGamisport.si

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 - zgodovina cen in razpoložljivosti

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 - drugi zanimivi izdelki

nogavice Bridgedale TRAIL RUN UL T2 CS 3/4 CREW ŽENSKE Blue/436 - kako najti najboljšo ponudbo?