Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje)

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje)

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 8,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) - opis izdelka

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa Profesionalni silikonski kalup je nepogrešljivo orodje za različne ustvarjalne tehnike. Ima sijajno površino za ustvarjanje velikih količin edinstvenih dekorativnih predmetov. Uporablja se lahko kot kalup za vlivanje iz smole, UV-smol, mavca, betona, milne mase, pri izdelavi sveč, glinenih okraskov in modelirne gline. Posebej obdelana notranja površina zagotavlja, da ostanejo odlitki gladki in sijoči tudi po odstranitvi iz kalupa. Zahvaljujoč polkrožnemu kalupu boste izdelali odlitke, ki so takoj pripravljeni za uporabo. V rezino dodajte pigmente, suho cvetje, bleščice ali bleščice in ustvarite izviren nakit zase ali za svoje bližnje.Specifikacije izdelka:temen silikonski kalupv pakiranju po 2oblika hemisfereposebna površina za gladke in sijoče odlitkeprimeren za različne vrste smol in materialov10 različnih premerovmedsebojni premer 1 - 3 cm

Izdelek Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) spada v skupino izdelkov Nakit -, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) - parametri izdelka

KategorijaNakit, Nakit -
E-trgovinaSlikarski-material.si

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) - drugi zanimivi izdelki

Profesionalni silikonski kalup Pebeo 2 kosa (kalup za litje) - kako najti najboljšo ponudbo?