Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup)

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup)

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup)

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 8,49 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) - opis izdelka

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov Profesionalni silikonski kalup je nepogrešljivo orodje za različne ustvarjalne tehnike. Ima sijajno površino za ustvarjanje velikih količin edinstvenih dekorativnih predmetov. Uporablja se lahko kot kalup za vlivanje iz smole, UV-smol, mavca, betona, milne mase, pri izdelavi sveč, glinenih okraskov in modelirne gline. Posebej obdelana notranja površina zagotavlja, da ostanejo ulitki gladki in sijoči tudi po odstranitvi iz kalupa. S pomočjo kalupa za kocke boste izdelali odlitke, ki so takoj pripravljeni za uporabo. Smoli dodajte pigmente, posušeno cvetje, bleščice ali bleščice in ustvarite izvirne kocke.Specifikacije izdelka:temen silikonski kalupv pakiranju po 2oblika kockeposebna površina za gladke in sijoče odlitkeglobina približno 1,5 cmprimeren za različne vrste smol in materialovmedsebojna dimenzija kalupa 1,5 x 1,5 cm

Izdelek Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) spada v skupino izdelkov Nakit -, najdete ga v trgovini Slikarski-material.si.

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) - parametri izdelka

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) - zgodovina cen in razpoložljivosti

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) - drugi zanimivi izdelki

Profesionalni silikonski kalup Pebeo kocke 2 x 6 kosov (kalup) - kako najti najboljšo ponudbo?