Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 39,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya - opis izdelka

Ta čudovita zunanja svetilka Daya je sestavljena iz sodobnega plastičnega dizajna. Svetilka ima nezamenljiv LED modul 3,5 W in 400 lumnov in je nastavljiva po jakosti svetlobe. Opremljen je s sončno ploščo, znano tudi kot sončna energija. Čez dan svetilka absorbira sončne žarke, da jo končno uporablja od večera do zore. Vgrajena sončna celica je popolnoma funkcionalna brez kablov in se napaja iz AA baterij, ki se samodejno polnijo na sončni svetlobi... Zaradi tega je izjemno energetsko učinkovit. Daya je tudi zelo uporabna! Ima različne načine: Možnost A zagotavlja samodejni vklop luči ponoči. Ko 10 sekund ne zazna premikanja, se osvetlitev zmanjša na 3 %. Možnost B zagotavlja samodejni vklop luči ponoči. Ko 10 sekund ne zazna premikanja, osvetlitev ugasne. . Idealen za uporabo v zgradbi vašega (podjetja) in okoli nje, saj ima IP65. Poskrbite za dodaten varen občutek na prostem z izbiro te moderne klasike!

Ta izdelek je v kategoriji LED svetilke, pripada znamki Shada v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Izdelek Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya najdete med izdelki v skupini Zunanje luči, proizvaja ga blagovna znamka Shada, v ponudbi prodajalca Svetilainluci.si.

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya - parametri izdelka

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya - zgodovina cen in razpoložljivosti

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya - drugi zanimivi izdelki

Zunanja stenska svetilka bela 21,5 cm z zasenčenimi lučmi in senzorjem na solar - Daya - kako najti najboljšo ponudbo?