rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 133,51 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl - opis izdelka

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl Tehnične rokavice za zahtevno zimsko plezanje, pri katerih je potrebno ohranjati roke tople in suhe. 3D konstrukcija poleg tega pušča občutek pri roki. Globok mraz je pričaral popolne pogoje. V steno vstopite kmalu in z možnostjo lepega plezanja. Vendar je zima res dobra in uživali boste na odru. Na srečo so te rabske rokavice oborožene s toplotno izolacijo Primaloft®, da se prepričate, da se s stene vrnete s stene. In GORE-TEX® membrana odstranjuje vlago od znotraj in jo pušča iz vaših rok od zunaj. Rifle trdno prilepite z vsakim rezom in pri vrtanju vijakov ne izgubite stika. To je zasluga 3D konstrukcije in predhodno ukrivljene oblike rokavic. In če se vreme poslabša, z eno roko spustite visoke manšete - in zaprite sneg in veter v roke. Ključne značilnosti Teža: 198 g Material: trpežen najlonski raztegljiv najlon z DWR zaKeykom Membrana: GORE-TEX® Active Toplotna izolacija: Primaloft® Gold 170g / m2, Primaloft® Grip Control dlan 100g / m2 Vnaprej ukrivljena oblika za varen oprijem ledu 3D teksturirana zasnova za občutek v rokah Skupna zaščita Pittards® Amortan usnjena dlan Usnjena ojačitev na izpostavljenih mestih Fine Bemberg podloga 'Robček' za brisanje nosu na zadnji strani palca Ena ročno nadzorovana manšeta Snemljiv zapestni pas Rokavice » Prosti čas, do mesta » rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl

Izdelek rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl najdete med izdelki v skupini Zimske rokavice od znamke Rab, velikost je 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
Intrastatrokavice ostatní-0,30-62160000
KategorijaRokavice, Zimske rokavice
ZnamkaRab
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl - zgodovina cen in razpoložljivosti

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl - drugi zanimivi izdelki

rokavice Rab Pivot GTX Glove črna / bl - kako najti najboljšo ponudbo?