Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 111,53 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo - opis izdelka

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo Ženski čevlji Astoria West Sand al so kot nalašč za aktivne ženske, ki so avanturistične in želijo čevlje, ki spoštujejo žensko stopalo. Hitro sušeči se zgornji del je izdelan iz reciklirane plastenke PET. Vmesni podplat EVA je mehak in zagotavlja dobro oporo pri hoji. Ti hibridni sandali vas bodo prepričali, da jih lahko nosite vedno in povsod. Uporabite jih lahko za pohod, za vodo, pa tudi za mesto. Ste tudi vi mislili, da so sandali primerni le za poletje? Od zdaj naprej je odvisno od vas, kdaj si jih boste nadeli. POSEBNE FUNKCIJE: Gumijast podplat AQUAGRIP s consko povezavo AQUA STOP za največji oprijem na mokrih površinah Podplat iz gume, ki ne pušča sledov Naravna antibakterijska tehnologija ECO ANTI-ODOR brez težkih kovin ali nevarnih kemikalij naravno razgrajuje vonj po znoju Hitro zavezovanje z gumijastim trakom iz recikliranih plastenk PET Elastičen podplat EVA s podporo loku za celodnevno udobje Lahek vmesni podplat EVA za mehko oblazinjenje vrsta izdelka : sandali primerno za dejavnosti: prosti čas, potovanja podloga: EVA podplat: guma vmesni podplat: EVA Modni čevlji » Sandali » Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo

Izdelek Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo najdete med izdelki v skupini Ženski čevlji od znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske sandale od znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo - parametri izdelka

Velikost7,5 ZDA
Velikost8 ZDA
Velikost8,5 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
KategorijaČevlji, Ženski čevlji, Sandali, Ženske sandale
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo - drugi zanimivi izdelki

Sandali Keen Sandal ASTORIA west W-navy/beveled steklo - kako najti najboljšo ponudbo?