Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 107,81 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna - opis izdelka

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna To je Keen Zerraport II, vsestranski sandal za na prostem za vodna okolja, lažji teren in mesto. Posebnost tega modela je dolg pas z vrvico, ki poteka diagonalno čez celoten zgornji del noge in skupaj z zapenjanjem z velcro okrog pete omogoča natančno prileganje in popolno namestitev noge v čevelj. Oblika vhoda sandala zagotavlja hitro in udobno obuvanje. Zgornji del in podloga iz poliestrske tkanine se hitro sušita. Okolju prijazna tehnologija ECO ODOR CONTROL, uporabljena v notranjosti čevlja, preprečuje nastajanje mikro plesni in neprijetnih vonjav. Podplat iz EVA zagotavlja podporo stopalnemu loku. Isti material je uporabljen tudi za vmesni podplat za dobro blaženje čevlja. Sandal ima gumijast podplat z večsmernim tekom za zanesljiv oprijem na terenu in je opremljen z masivno zaščito prstov KEEN PROTECT. Parametrija zgornji del: PES tkanine podplat: guma srednji podplat: EVA Modni čevlji » Sandali » Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna

Ta izdelek najdete v skupini Ženske sandale od znamke Keen, je izdelan v velikosti 5 ZDA, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna - parametri izdelka

Velikost10 ZDA
Velikost10,5 ZDA
Velikost7,5 ZDA
Velikost8 ZDA
Velikost8,5 ZDA
Velikost9 ZDA
Velikost9,5 ZDA
KategorijaSandali, Ženske sandale
ZnamkaKeen
Velikost5 ZDA, 9
E-trgovinaGamisport.si

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske sandale Keen ZERRAPORT II V olivnem sivo / črna - kako najti najboljšo ponudbo?