Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 199,50 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne - opis izdelka

Bi lahko vašo sodobno notranjost posodobili? Potem je viseča svetilka Marianne tisto, kar iščete! Viseča svetilka je izdelana iz aluminija in zaključena v temno sivi barvi z zlatom. LED osvetlitev svetilke je vgrajena v napeljavo. LED dioda v povprečju zdrži 25.000 ur. Viseča svetilka porabi 28 vatov. Zaradi visoke svetlobne moči do 1350 lumnov je viseča svetilka primerna za funkcionalno osvetlitev. Ste pozabili ugasniti svetilko? Upravljajte razsvetljavo na daljavo s pametnim telefonom ali sistemom pametnega doma. Sami se odločite, kakšno vzdušje želite ustvariti z zatemnitvijo viseče svetilke. Marianne je zatemnjena, zatemnilnik je priložen. Ne morete nehati strmeti v to visečo svetilko: Marianne ne sme manjkati v vaši notranjosti!

Ta izdelek je v kategoriji LED svetilke, pripada znamki Paul Neuhaus v ponudbi e-trgovine Svetilainluci.si.

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne - parametri izdelka

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne - zgodovina cen in razpoložljivosti

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne - drugi zanimivi izdelki

Pametna viseča svetilka temno siva z zlatom vključno z LED zatemnitvijo v Kelvin - Marianne - kako najti najboljšo ponudbo?