spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 73,39 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS - opis izdelka

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS Lite je najbolj pakirana in hkrati najlažja poletna spalna vreča iz naše ponudbe, zaradi česar ni Self idealen pomočnik za večdnevne kolesarske izlete, temveč tudi obvezna oprema za tople države, tako za pohode kot za spanje v kampu ob morju. S svojo težo nekaj več kot pol kilograma in prostornino po stiskanju približno dva litra zagotovo ne bo motil vaš nahrbtnik. Udobna temperatura pri womanaryh: 14 ° C Udobna temperatura za moške: 10 ° C Ekstremna temperatura: 0 ° C Teža: 0,61 kg Zadrge : YKK Polnjenje s toplotno izolacijo: BHB mikro, 60 g / m2 Konstrukcija polnjenja: enoslojna Širina: 85/85 cm Višina: 185/195 cm Prostornina embalaže : 3,31 L Zmogljivost stiskanja : 2,24 L Zunanji material: Nylon Ultralight Ripstop DWR CCS Notranji material: Poliester Ultra-Lite Pakirana spalna vreča: 12 x 24/18 cm (po stiskanju) Povezljivost (P + L): da Tako, da ne zebe. Ker vemo, da je zima sovražnik številka ena, se proti njej borimo na vse mogoče načine. 1. Zadrga je seveda dvostranska in se lahko zapre tako znotraj kot zunaj. Poleg tega je na notranji strani opremljen s plastjo, ki učinkovito preprečuje, da bi zrak pihal skozi njo. Poleg tega je nadevana, tako da kakršno koli zadrgo ne bi vzbudilo niti grahove princese. 2. Zdelo se bo banalnost, a kdo od nas bi pomislil, da bi v naravi nosil zatiči za oblačila? Zato smo spalne vreče opremili z dvema zankama za lažje obešanje in hitrejše sušenje. Zahvaljujoč lokaciji zadrge na levi ali desni strani je mogoče povezati ne Self dve Lites, ampak tudi Lite s katero koli mamino spalno vrečo s polnilom ThermicFibre, kar bodo zagotovo cenili predvsem zaljubljeni pari. Poleg tega ta funkciShelnost znatno poveča toplotno udobje. Enoslojna toplotna izolacija BHB Micro (1x60g / m2): Pri skrbi za vaše toplotno udobje ter hkrati majhno težo in pakiranje smo izbrali enoslojno toplotno izolacijo. Runo iz mikrovlaken BHB Micro je prišit na zgornjo tkanino s prečnimi šivi v rednih intervalih, kar zagotavlja njegovo stalno enakomerno porazdelitev. Spalne vreče » Spalne vreče Letni časi » spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS

Ta izdelek najdete v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Pinguin, velikost je 195, v barvi zelena, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS - parametri izdelka

Velikost185
Velikost195
zaponkelevo
zaponkeprav
barvablue
barvazelena
zapiranje zadrgeDesno
zapiranje zadrgeLevo
Intrastatspanje pytle-1,50-94043000
KategorijaTorbe, Spalne vreče
ZnamkaPinguin
Velikost195
barvazelena
E-trgovinaGamisport.si

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS - zgodovina cen in razpoložljivosti

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS - drugi zanimivi izdelki

spanje torba Pinguin Lite Mumija CCS - kako najti najboljšo ponudbo?