spanje torba Pinguin mistral junior PFM

spanje torba Pinguin mistral junior PFM

spanje torba Pinguin mistral junior PFM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 62,85 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

spanje torba Pinguin mistral junior PFM - opis izdelka

spanje torba Pinguin mistral junior PFM Primeren je tudi za prečkanje nižjih gora, kjer je na vrhovih že hladno, ali za potovanje po Skandinaviji. Z zelo prijaznim temperaturnim razponom do treh stopinj pod ničlo ga lahko uporabljate od pomladi do jeseni in, če vreme dopušča, morda še dlje. Je del družine, ki vKeyuje Mistral PFM in Mistral Lady PFM, kar je še posebej koristno, če veste, da boste kot družina izpostavljeni istim pogojem. Udobna temperatura: 3 ° C Ekstremna temperatura: -19 ° C Teža: 1,1 kg Polnjenje s toplotno izolacijo: Thermicfibre PFM Konstrukcija polnjenja: dvoslojna Širina: 75/52 cm Višina: do 150 cm Prostornina po pakiranju : 9,4 L Prostornina po stiskanju: 6,1 L Zunanji material: Poliester DWR Clima Control Shield Notranji material: Poliester Micro Lite Pakirana spalna vreča: 18x37 / 24 cm (po stiskanju) Lahko se kombinira: levo + desno Dvoslojna toplotna izolacija ThermicFibre PFM (2x150g / m2): Dvoslojna toplotna izolacija zagotavlja, da se pri polnjenju ne tvorijo hladni spoji. To pomeni, da je polnjenje tvorjeno iz dveh slojev flisa drug na drugem, pri čemer je ena plast v intervalih prišita zgornji tkanini, druga plast pa je podobno prišita spodnji tkanini, le šivi so premaknjeni, tako da se nikjer ne prekrivajo. Tehnologija Clima Control Shield: Tehnologija ClimaControl Shield (CCS) zagotavlja uravnoteženo zgornjo tkanino, preprečuje, da bi topli zrak ušel iz notranjosti, hkrati pa zagotavlja ustrezno zračnost. Optimizira razmerje med odpornostjo proti vetru, da zadrži toploto in zračno notranjo vlažnost, da prepreči nastanek kondenzata. Kombinacija teh lastnosti zagotavlja udobje uporabnika in ugodno klimo v zaprtih prostorih za spalno vrečo. Neodporna voda zagotavlja zadostno zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Tkanina Clima Control Shield je lahka, pakirana in mehka na dotik. Spalne vreče » Spalne vreče Tri letni časi » spanje torba Pinguin mistral junior PFM

Izdelek spanje torba Pinguin mistral junior PFM najdete med izdelki v skupini Spalne vreče, proizvaja ga blagovna znamka Pinguin, v barvi zelena, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

spanje torba Pinguin mistral junior PFM - parametri izdelka

barvablue
barvazelena
zapiranje zadrgeDesno
zapiranje zadrgeLevo
Intrastatspanje pytle-1,50-94043000
KategorijaTorbe, Spalne vreče
ZnamkaPinguin
barvazelena
E-trgovinaGamisport.si

spanje torba Pinguin mistral junior PFM - zgodovina cen in razpoložljivosti

spanje torba Pinguin mistral junior PFM - drugi zanimivi izdelki

spanje torba Pinguin mistral junior PFM - kako najti najboljšo ponudbo?