Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo  ročaj ločeno 6434031

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo  ročaj ločeno 6434031

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 200,41 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 - opis izdelka

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 OSNOVNE INFORMACIJE Ta visokokakovostna palica za najvišje zahteve poskrbi, da so tudi dolge vožnje lahkotne. Palica PRC MAX iz trdnega karbona ima vse lastnosti profesionalne palice. Anatomsko oblikovan trak in dvokomponentni ročaj iz plute zagotavljata moč in nadzor v vsaki fazi zamaha palice. Sistem Trigger Shark 2.0 ima blokado proti zasuku in omogoča hitro sprostitev z ročaja. Tako konico kot ploščo je mogoče zamenjati glede na razmere na progi in jo ponovno sestaviti za poletni trening. Brezplačna različica te palice je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom - dolžino palice pred namestitvijo v paket ločenega ročaja odreže posameznik sam! Potrebno orodje najdete v paketu SPROŽILEC SHARK 2.0Ročaj se odlikuje z enostavnim upravljanjem in maksimalnim prenosom moči ter visokim udobjem.TRAK ZA OKVIR TRIGGER SHARKRočaj z izboljšano obliko, ki zaobjema celotno dlan, s širokim prostorom za sedenje.OGLJIKOVA VLAKNAKarbonska vlakna svetovnega razreda. Še lažji in stabilnejši kot kdaj koli prej.FIN VARIO (KRIŽIŠČE)Enostavno menjavanje košar različnih velikosti za različne značilnosti prog za tek na smučeh. Zamenjava zimskih košar z letnimi konicami za rolerje. Velikost stožca (8 ali 9) ni pomembna. Parametri Vrsta palice: Cross -država; Poučevanje za: predstavo; Konstrukcija: freesize (uporabnik lahko skrajša);Fiksna dolžina; Oprijem: Trigger Shark 2.0; Oprijem - razjasnitev: 2-komponentni;Ločeno v paketu; Trak: Trigger Shark (okvir); Premer palice: 16 mm Material palice: Material palice: karbon; Plošče: Fin Vario (zimske skodelice); Špice: Cross Država; Dolžina: 150-180 cm Teža na meter dolžine. 66 g Tek na smučeh » Palice za tek na smučeh » Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031

Izdelek Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 spada v skupino izdelkov Tek na smučeh, pripada znamki Leki, velikost ustreza nalepki 180.

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 - parametri izdelka

Velikost150
Velikost160
Velikost170
Velikost180
Intrastatski in cross country palice (taliřky)-0,50-950
KategorijaRočaji, Palice, Tek na smučeh
ZnamkaLeki
Velikost180

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 - drugi zanimivi izdelki

Tekaške palice Leki LRK max brez velikosti s spletno stranjo ročaj ločeno 6434031 - kako najti najboljšo ponudbo?