Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 24,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo - opis izdelka

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo Velikost Senior (moški, ženske) je namenjena za quad drsalke ter standardne in-line in zimske drsalke. Največja dolžina podvozja inline drsalk je 47 cm. Torba ima ločene in prezračevane predele za vsako drsalko. Ločeno ločen stranski žep za manjše predmete (mobilni telefon, ključe, denarnico itd.) Podnožje je ojačano z 2,5 mm debelo plastično ploščo. Torba je opremljena z zanko za obešanje, zanko za držanje v roki in trakom za obešanje na ramo. Rolanje » Dodatna oprema za rolarje » Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo

Izdelek Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo najdete med izdelki v skupini Ženske torbe, proizvaja ga blagovna znamka Tempish, barvna različica je črna, roza, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Moške torbe, pripada znamki Tempish, barvna različica je črna, roza v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo - parametri izdelka

barvačrna
Intrastatvrečke, vrečke, ledvinky-0,55-42029298
KategorijaTorbe, Ženske torbe, Moške torbe, Rolkanje
ZnamkaTempish
barvačrna, roza
E-trgovinaGamisport.si

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo - zgodovina cen in razpoložljivosti

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo - drugi zanimivi izdelki

Torba za rolkanje Tempish SKATE VREČKA novo - kako najti najboljšo ponudbo?