Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 85,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn - opis izdelka

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn OPIS Vsestranski in trpežni nahrbtnik kompaktnih dimenzij, primeren za delo, pohodništvo in druge dejavnosti na prostem. Prostoren in vsestranski nahrbtnik CAMPUS 30 l vas bo presenetil s svojo odlično funkcionalnostjo. Za sodobno zasnovo se skriva premišljen sistem žepov in predalov, zato je v njem dovolj prostora za vse. Nizka teža je posledica materiala 210D najlon z obdelavo Ripstop. Ne glede na to, ali se odpravljate v službo, raziskujete svet s fotoaparatom ali se potepate po podeželju, je nahrbtnik Campus pravi partner.   Lastnosti: Narejen je iz trpežnega najlona 210D Ripstop z vodoodbojno obdelavo. Dihajoče oblazinjenje na anatomsko oblikovanih ramenskih in bedernih trakovih. Hrbtni sistem iz pene EVA s pomnilnikom oblike se prilagodi obliki vašega hrbta. Značilnosti nahrbtnika Campus: vključuje 1 glavni predel, ločen sprednji žep, stranski žep z zadrgo, stranske kompresijske trakove, bočne pasove, stranske žepe, žep za prenosni računalnik, pokrov za dež, odsevni logotip.   GLAVNE PREDNOSTI: Stranski žep za steklenico Ripstop material Hrbtni sistem nahrbtnika Nastavljiva dolžina traku Vodoodporen Dežni plašč Pas Lahek nahrbtnik Vsestranska uporaba   SPECIFIKACIJE Prostornina: 30 l Teža1150 g Dimenzije55 × 30 × 25 cm Material 210D najlon Ripstop Žep za prenosni računalnik15´   MATERIALI Hrbtni sistem: EVA profiliranje, 3D zračna mreža. To je oblikovan material EVA. Njegova velika prednost je oblikovni spomin, ki omogoča, da se nahrbtnik prilagodi neposredno vašemu hrbtu ter se popolnoma in trajno prilega. 3D zračna mreža. Gre za tehnični mrežni distančnik. Je močna, zračna in posebej prilagodljiva, kar znatno zmanjša oprijemanje hrbta pri potenju. Prednost je tudi majhna teža glede na celotno prostornino. Njegove druge lastnosti so, da ne vpija vlage, je popolnoma elastičen in antialergičen. MATERIAL: 210D najlon Ripstop. Lahka in zračna sintetična vlakna, ki imajo zadostno trdnost in prožnost. Prav tako so zelo dobro odporni proti UV-sevanju. Pri tem so dodatno ojačani z obdelavo materiala RIPSTOP. Tkanina, stkana s to tehnologijo, preprečuje mehanske poškodbe, če do njih pride, pa zaustavi njihovo nadaljnje spontano širjenje. Potovalni nahrbtniki » Medium nahrbtniki (30-60l) » Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn

Ta izdelek je v kategoriji Turistični nahrbtniki, pripada znamki Husky, velikost je OneSize, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn - parametri izdelka

VelikostOneSize
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorijaNahrbtniki, Turistični nahrbtniki
ZnamkaHusky
VelikostOneSize
E-trgovinaGamisport.si

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn - zgodovina cen in razpoložljivosti

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn - drugi zanimivi izdelki

Turistični nahrbtnik HUSKY CAMPUS 30L črn - kako najti najboljšo ponudbo?