žar na les premog GrandHall XENON

žar na les premog GrandHall XENON

žar na les premog GrandHall XENON

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 409,09 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

žar na les premog GrandHall XENON - opis izdelka

žar na les premog GrandHall XENON Privlačen žar na oglje uživa izjemno priljubljenost med uporabniki, ki imajo raje žar na oglje, vendar potrebujejo udobje plinskega žara. Robustna konstrukcija, litoželezna rešetka, nastavljiva višina rešetke za boljši nadzor temperature, vhodna vrata za udobno in čisto oskrbo z gorivom. Zložljive stranske police prihranijo prostor pri shranjevanju žara, bonus pa je vgrajen odpirač za steklenice. 2 rešetki iz litega železa, prevlečeni s porcelanom, 26,8 x 40,8 cm velikost površine žara 53,6 x 40,8 cm po višini nastavljiva rešetka za gorivo grelna rešetka pokrov s termometrom odpirač za steklenice dve zložljivi polici kljuke za obešanje orodij kolesa za lažje upravljanje sprednja nakladalna vrata odlagalni prostor pod žarom barva: mat črna teža: 28 kg. Priporočena dodatna oprema zaščitna embalaža pripomočki za žar briketi za žar litoželezni pripomočki rokavice za žar zaganjalnik. Parametri: Vrsta žara (Sourcei) na oglju Velikost žara (Š x V) 536x408 mm Stranski odlagalni prostori levo + desno Garancija 2. Premer 1390 mm Višina 1265 mm Globina 655 mm Maša 28. kg Piezo vžig ŠT Grilanje » Grili na oglje » žar na les premog GrandHall XENON

Izdelek žar na les premog GrandHall XENON najdete med izdelki v skupini Žari na oglje, pripada znamki Grandhall, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

žar na les premog GrandHall XENON - parametri izdelka

IntrastatGrily-14,00-73211190
KategorijaŽari na oglje
ZnamkaGrandhall
E-trgovinaGamisport.si

žar na les premog GrandHall XENON - zgodovina cen in razpoložljivosti

žar na les premog GrandHall XENON - drugi zanimivi izdelki

žar na les premog GrandHall XENON - kako najti najboljšo ponudbo?