Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 134,71 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela - opis izdelka

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela Zagotavlja toplotno udobje tudi v mrazu. Gosto tkani material zagotavlja odpornost proti vetru. Za vsakodnevno nošenje pozimi. Če ne veste, katero jakno izbrati za hladne zimske dni, vam bo Alpreste pomagal vam bo olajšala izbiro. Je elegantna, topla, vendar se v njej ne boste potili, odlično se prilega na telesu in je izdelana iz praktičnih materialov. Oba sta pralna in pralne. Predvsem zaradi materiala Prima loft je ta jakna absolutno v samem vrhu ponudbe. Ta material, podoben perju, je prožen, njegova vlakna pa ne vpijajo vlage. V primerjavi s perjem ima tudi boljše toplotne in funkcionalne lastnosti. Jakna ima polno zadrgo, kapuco in dva žepa spredaj. Je res eleganten zimski dodatek. Jakne » Športne jakne » Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela

Izdelek Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela - drugi zanimivi izdelki

Ženska izolacija jakna Silvini Alpestre WJ1722 bela - kako najti najboljšo ponudbo?