Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 146,82 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - opis izdelka

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB Ženska zimska in smučarska jakna NORDBLANC DELIGHTFUL iz materiala z obdelavo TERATEX® X15000 . Jakna NORDBLANC DELIGHTFUL je zasnovana za vse rekreativne zimske športe in za vsakodnevno nošenje. Mehak material z obdelavo TERATEX® X15000 ne omejuje gibanja in je dovolj trpežen. Jakna je primerna za nezahtevne športnike. Toplotno izolativno polnilo THERMOLITE® T-Down EcoMade je okolju prijazna in trajnostna alternativa puhu, ki zagotavlja idealno toplotno udobje. Skozi tesno prilegajoče se elastične dvojne manšete rokavov in izboljšan pas ne bo šla niti ena snežinka, prav tako ne bo pihal veter. Kapuco je mogoče odpeti in prilagoditi na 4 različne načine, da se vam popolnoma prilega. Prednosti: ODPOREN NA VETER Lahko prenese močne sunke vetra in vam je prijetno tudi v napetih vremenskih razmerah in težkih razmerah. VODOODPOREN Vodoodpornost vas ščiti pred spremenljivim vremenom, vas ohranja suhim in vam omogoča, da v celoti izkusite moč trenutka. ZRAČNI Pomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu. HOLLOW TRAIN Zagotavlja vam največje toplotno udobje in v težkih vremenskih razmerah lahko akumulira toploto, ki jo oddaja človeško telo. IZJAVA: nepremočljive zadrge prezračevalne zadrge sistem pasnega pasu notranja elastična manšeta v rokavu s snemljivo kapuco notranji mrežasti žep žep za skipass Material: Zunanji material: vodni stolpec 15 000 mm, zračnost 15 000 g Polnjenje: 100% poliester Podloga: 100 % poliester Jakne » Zimske jakne » Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB

Izdelek Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 44, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Zimske jakne, pripada znamki Nordblanc, velikost je 44 v ponudbi e-trgovine Gamisport.si.

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne, Zimske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost44
E-trgovinaGamisport.si

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - drugi zanimivi izdelki

Ženska zimska jakna Nordblanc DELIGHTFUL NBWJL7934_CHB - kako najti najboljšo ponudbo?