Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 119,43 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna - opis izdelka

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna Aspirino je ženska smučarska jakna s kapuco, ki združuje PrimaLoft® Silver 40g in softshell w-proof light na sprednji strani. Preostali deli jakne so izdelani iz prožnega in vetrovnega materiala QuatroFLEX. Jakna je ozkega kroja, ima anatomsko oblikovane rokave, elastičen vratni žep in dva sprednja žepa z zadrgo v pasu, ki sta postavljena višje, da sta zlahka dostopna tudi z nahrbtnikom na hrbtu. Kapuce ni mogoče odstraniti. Aspirino je zračna jakna, ki je primerna kot zunanji sloj za vsako smučarsko pustolovščino. Lastnosti: odpornost proti vetru vodoodporen izolacija zračnost tanek kroj Material: YKK softshell W-proof light primaloft Tehnični opis: odsevni elementi dolga glavna zadrga dva stranska žepa z zadrgo anatomsko oblikovani kakovostna kostna zadrga Jakne » Športne jakne » Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna

Izdelek Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna - drugi zanimivi izdelki

Ženska jakna Silvini Asprino WJ2113 mornarica / turkizna - kako najti najboljšo ponudbo?