Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 63,06 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot - opis izdelka

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot Ženska izolirana športna jopa s kapuco, ki jo lahko nosite ločeno kot jakno ali kot drugi izolacijski sloj. Kapuca je primerna za tek na smučeh, alpinizem, tek in druge dejavnosti na prostem. Celotna sprednja stran majice je izolirana z materialom primaloft, zato ne piha in vam je toplo. Po drugi strani pa je hrbtni del izdelan iz tankega materiala, ki diha, zato se med aktivnim tekom na smučeh ali smučarskimi vzponi pod nahrbtnikom ne boste potili. Mikina je rahlo oblikovana v pasu, zato se odlično prilega ženski postavi. V primerjavi s šibkejšo različico Grado ima izolirane rokave z luknjo za palec in kapuco z vrvico. Specifikacije odsevni elementi prenos spodnjega roba dolga glavna zadrga dvojna manšeta na rokavu dva žepa na zadnji strani stranske plošče iz prožnega materiala izoliran z materialom iz flisa Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo primaloft - sintetični toplotnoizolacijski material iz Primaloft. Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlakni, ki ne vpijajo vlage. Material ohranja toploto tudi, ko je moker. Po lastnostih je podoben perju. Sezoni pomlad, jesen, zima Šport tek na smučeh Hoodiji in puloverji » Hoodis » Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot

Izdelek Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ta izdelek je v kategoriji Jopa s kapuco, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, v velikosti 2XL.

Izdelek Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot najdete med izdelki v skupini Ženske športne majice, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
KategorijaMajica, Ženske majice, Jopa s kapuco, Ženske športne majice
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot - drugi zanimivi izdelki

Ženska majica Silvini Potapljač WJ1311 merlot - kako najti najboljšo ponudbo?