Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 55,74 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna - opis izdelka

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna Ženska polo majica ERIKA klasičnega kroja, vdelani rokavi, enoslojna gladka pletenina. Majica je narejena iz zelo tanke 16-mikronske merino volne in naravnih modalnih vlaken. Primerna je kot prvi sloj za toplo vreme. Kombinacija modala in volne z zelo dobro zračnostjo in odvajanjem znoja poleti hladi in zagotavlja optimalno klimo. Prijeten, svilnat na otip, za maksimalno udobje. Zaradi hladilnega učinka so oblačila primerna za poletne in dvoranske športe. Ravni šivi in popolna izdelava pletenina zagotavlja idealno gibljivost. MATERIAL: 55 % MERINO VOLNE 16MC, 40 % MODALNA viskoza, 5 % POLIMID Majice in srajce » Polo majica (ovratnik) » Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 3XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna spada v skupino izdelkov Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 3XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Polo majice, je v ponudbi blagovne znamke Lasting, v velikosti 3XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Ženske majice, Merino majice, Polo majice, Ženske polo majice
ZnamkaLasting
Velikost3XL
E-trgovinaGamisport.si

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna - drugi zanimivi izdelki

Ženski merino polo majice Lasting ERIKA-9898 Črna - kako najti najboljšo ponudbo?