Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 99,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR - opis izdelka

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR Športna jakna ima izoliran in vetrovno odporen sprednji in zadnji del ter del rokavov, drugi deli pa so izdelani iz zelo raztegljivega in izoliranega materiala POWERFLEEC, ki omogoča, da je jakna na splošno elastična in spodbuja neomejeno gibanje. Izolirani deli so izdelani iz prijetnega lahkega materiala s polnilom iz votlih vlaken INVISTA TERMOLITE PLUS, ki odlično zadržuje toploto in zanesljivo ščiti pred prepihom. Lahka športna jakna ima zelo ergonomičen in funkcionalen kroj. Primerna je za zimsko kolesarjenje, tek na smučeh, kot samostojen zunanji sloj ali kot sloj pod smučarsko jakno za izboljšanje toplotne izolacije.Prednosti Odporna na veter Preprečuje tudi močne sunke vetra in vam zagotavlja udobje v ekstremnih vremenskih pogojih in zahtevnih situacijah. votla vlakna Zagotavlja vam maksimalno toplotno udobje in lahko shranjuje toploto, ki jo oddaja človeško telo v zahtevnih vremenskih razmerah. Nizka težaLahki material vam zagotavlja udobje in neomejeno gibanje. Elastičen Raztegljiv material omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje pri vsaki dejavnosti. Materiali in vzdrževanje Podloga: 50 % najlon 46 % poliester 4 % spandeksPolnilo: 100 % poliester Podloga: 100 % poliester Tehnologija POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, na notranji strani z mikrokraki za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred vetrom INVISTA THERMOLITE® Lahka toplotna izolacija, ki se uporablja v izdelkih, namenjenih za izjemno nizke temperature. Vlakna z votlo sredico imajo najboljše izolacijske lastnosti in so zelo lahka. Ta izdelek je zasnovan za zelo zahtevne dejavnosti na prostem in zlasti za ekstremne športne dejavnosti Jakne » Športne jakne » Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR

Izdelek Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, je izdelan v velikosti 42.

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaNordblanc
Velikost42

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR - drugi zanimivi izdelki

Ženska športna jakna Nordblanc Midship modra NBWJL7553_KLR - kako najti najboljšo ponudbo?