Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 49,60 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB - opis izdelka

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB Ženska majica NORDBLANC VIVACIOUS z dolgimi rokavi iz izjemno lahkega powerfleecea iz linije TECNOPOLAR® DRYFOR® je ena od najbolje prodajanih. Zelo tanek in elastičen material brezkompromisno zadržuje toploto in odvaja vlago. Majica je idealna za športne aktivnosti v hladnem vremenu, samostojno kot prvi toplotni sloj ali kot dodatni sloj na klasičnem termopodlagi, ko želite, da vam je kar najbolj toplo.Majica NORDBLANC VIVACIOUS z dolgimi rokavi Powerfleece je izdelana iz izjemno lahkega in mehkega materiala POWERFLEECE z obdelavo TECNOPOLAR® DRYFOR®. Majica je idealna za športne aktivnosti v hladnem vremenu, samostojno kot prvi toplotni sloj ali kot dodatni sloj na klasičnem termopodlagi, ko želite, da vam je kar najbolj toplo. Ta zelo elastičen material je že več let zelo priljubljen in zaradi svoje elastičnosti ne omejuje gibanja. Notranji sloj mikroflisa pomaga ohranjati toploto, hkrati pa odvaja vlago in se zelo hitro suši. Zaradi svoje prilagodljivosti in vsestranskosti je primerna za vse športe, ekstremne športe in dejavnosti na prostem. Prednosti:DihajočaPomaga uravnavati telesno temperaturo in zagotavlja popolno toplotno udobje v vsakem vremenu.Hitro sušenjeAbsorbira odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapeva, tako da ste ves čas suhi in udobni.ElastičenPrilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in največje udobje pri vseh dejavnostih. Tehnologija: DRYFOR® Funkcionalno vlakno, ki vpija telesno vlago in odvaja znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost materiala omogoča popolno uravnavanje telesne temperature. POWERFLEECE Lahkoten, zelo elastičen material, na notranji strani z mikrokraki za večjo toplotno izolacijo in udobje. Na zunaj je gladka in zelo prijetna na otip, zagotavlja pa odlično toplotno izolacijo in zaščito pred vetrom Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB spada v skupino izdelkov Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Nordblanc, velikost je 44.

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
FunkcionalnoJa
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Majice z dolgimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost44

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB - drugi zanimivi izdelki

Ženska termalna majica Nordblanc Živahen NBSFL7648_MOB - kako najti najboljšo ponudbo?