ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 73,64 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva - opis izdelka

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva Ženska brezšivna majica z dolgimi rokavi WIRA s 100% merino volno 16 mikronov v notranjosti in poliestrom poliamidom zunaj. Primeren kot prvi ali drugi sloj. Merino volna v neposrednem stiku s kožo vas bo ogrela in zagotovila optimalno klimo v vseh pogojih. Poliester s poliamidno prejo zagotavlja hitro odstranjevanje znoja in povečuje odpornost izdelka. FunkciShelno pletenje ob ohranjanju prednosti merino volne. MATERIAL: 55% MERINO volna, 23% POLIJESER, 22% POLIMAMID Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva

Izdelek ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti S, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je S, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Izdelek ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva najdete med izdelki v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je S, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice
ZnamkaLasting
VelikostS
E-trgovinaGamisport.si

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva - drugi zanimivi izdelki

ženske majica Lasting WIRA 9N99 siva - kako najti najboljšo ponudbo?