Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 23,20 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM - opis izdelka

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM Zelo topla termalna majica za zimsko vreme. Udobna spodnja plast NORDBLANC FOLD ustvarja idealne pogoje za vse zimske dejavnosti. Naša uspešnica že več kot 15 let. Klasika, ki jo je preverilo več sto tisoč zadovoljnih strank. Funkcionalna, topla termo majica je izdelana iz hitro sušečega materiala DRYFOR®, zaradi česar vam ni treba skrbeti za potenje. Posebej pletena kvadratna struktura zagotavlja maksimalno funkcionalnost in udobje. Ne glede na to, ali ste na sprehodu, teku na smučeh v jutranjem mrazu ali hladnem večernem smučanju, vas bo dvoslojni material zanesljivo grel. Zaradi toplotnoizolacijskih lastnosti materiala vam bo toplo. Kvadratna tekstura na notranji strani odvaja vlago v zgornjo plast materiala in jo prenaša na druge plasti za izhlapevanje. Koža ostane suha, hladen znoj pa ne hladi telesa. To znatno poveča fizično udobje, vzdržljivost in toplotno regulacijo. Majica ne omejuje gibanja in zaradi ravnih šivov odpravlja neprijetno trenje ob kožo. HITRO SUŠENJE Vpija odvečno vlago in odvaja znoj, ki hitreje izhlapi in vas ves čas ohranja suhim in udobnim. ELASTIČNA Prilagodljiva tkanina omogoča svobodo gibanja in maksimalno udobje med katero koli dejavnostjo. DRYFOR® Funkcionalna vlakna, ki odlično vpijajo telesno vlago in odvajajo znoj. Zahvaljujoč mikro utorom na njegovi površini se vlaga učinkovito odstrani na zunanjo stran materiala, kjer hitro izhlapi, koža pa ostane suha in udobna. Ta lastnost omogoča, da material zagotavlja popolno regulacijo telesne temperature.   Termo oblačila » Majice s kratkimi rokavi » Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM

Ta izdelek najdete v skupini Ženske majice, pripada znamki Nordblanc, je izdelan v velikosti 48.

Izdelek Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM spada v skupino izdelkov Majice s kratkimi rokavi, pripada znamki Nordblanc, velikost je 48.

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Velikost48
Intrastatmoški bundy-1,20-62104000
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Majice s kratkimi rokavi
ZnamkaNordblanc
Velikost48

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM - drugi zanimivi izdelki

Ženska termalna majica Nordblanc Zložite NBBLD7096_ZEM - kako najti najboljšo ponudbo?