Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo  zguba rez, kaki

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo  zguba rez, kaki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 57,44 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki - opis izdelka

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki Opis in parametri - dihajoč, gladek, dotik prijazen, tehnični material- primerno za prosti čas, trening, jogging- širok elastičen pas z vrvico v tunelu po celotnem obodu- 2 stranska žepa- hlače, ki se končajo z zavezano manšeto- logotip Rogelli na desnem stegnu- primerno za kombinacijo s kapuco TRAINING 2.0Ženske hlače za trening privlačnega kroja iz odličnega materiala za ljubitelje udobnih in ohlapnih oblačil. Primerno za šport ali sprostitev. Oblikovno stabilen in elastičen material z elastanom, ki se ne zvija. Parametri Kategorija: hlače 79 % poliester, 6 % elastan, 15 % rajon Šport: multisport Kroj: standardni Toplota: srednje toplo Lastnosti: žepi, hitro sušenje, funkcionalen, raztegljiv, odvaja znoj Sezona: vse leto Hlače » Športne hlače » Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Rogelli, je izdelan v velikosti 2XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Izdelek Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Rogelli, je izdelan v velikosti 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaRogelli
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki - drugi zanimivi izdelki

Ženske funkcionalne hlače Rogelli USPOSABLJANJE 2.0 s spletno stranjo zguba rez, kaki - kako najti najboljšo ponudbo?