Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 101,61 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza - opis izdelka

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza Funkcionalne športne hlače za športe v hladnem vremenu, ki se odpenjajo za večjo praktičnost pri oblačenju. Hlače so zaključene z elastičnim pasom s silikonskim zaključkom. Hlače imajo zadnji žep z zadrgo in odsevne elemente. Izdelane so iz materiala, ki se pridobiva iz rabljene plastike in predeluje v vlakna, primerna za izdelavo športnih oblačil, ki jih narava ljubi. Material blagovne znamke BLIZZARD ECO Odlična zračnost Hitro odvajanje znoja s kože Pri zimski različici je mogoče konce hlač odpeti Gumijasti zaključek s silikonsko obdelavo Recikliran material, prijazen do okolja MaterialPike Dokončen konec razprave o najboljših športnih hlačah. Sensor The Dots so na voljo v dveh različicah, obe pa se ponašata z odlično zračnostjo in odličnim odvajanjem znoja. Dame, bi se raje odpravile na tek po snegu ali v zaprte prostore? Hlače » Jogging hlače » Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza

Izdelek Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Sensor, je izdelan v velikosti XL, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Sensor, je izdelan v velikosti XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaSensor
VelikostXL
E-trgovinaGamisport.si

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza - drugi zanimivi izdelki

Ženske funkcionalne hlače Sensor Pike črno / roza - kako najti najboljšo ponudbo?