Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 37,15 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki - opis izdelka

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki Kilpi WILLIE-W je ženska funkcionalna majica z dolgimi rokavi, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu med športom in dejavnostmi na prostem. Material OPTI-DRY odvaja znoj in vlago stran od kože, zato se boste vedno počutili popolnoma udobno, ne glede na to, ali ste na teku ali kampirate s prijatelji. Prednosti funkcionalne majice WILLIE-W: OPTI-DRY odvaja znoj s kože, je topel, hitro sušeč in prilagodljiv mrežasti vložki v pazduhah izboljšujejo zračnost in olajšajo majico ploski šivi so nežni do kože visok ovratnik z zadrgo na voljo je več barvnih različic ZNAČILNOSTI IZDELKA Spol Šport: tek, tek na smučeh, smučanje, smučanje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: OPTI-DRY Površina tkanine: hitro sušenje Tkanina: Tkanina: 4-smerno raztegljiva Rezanje: Slim Šivi: ploščati šivi Ovratnik: z zadrgo Visok ovratnik: visok ovratnik z zadrgo 92 % POLIESTER; 8 % ELASTAN Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki

Izdelek Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ta izdelek je v kategoriji Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, velikost je 46.

Izdelek Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki najdete med izdelki v skupini Ženske srajce, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
FunkcionalnoJa
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Srajce, Majice z dolgimi rokavi, Ženske srajce
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki - drugi zanimivi izdelki

Ženske funkcionalne srajca Kilpi WILLIE-W kaki - kako najti najboljšo ponudbo?