Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 69,17 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra - opis izdelka

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra Volnena majica z dolgimi rokavi ALANpan, 160 g, je izdelana iz avstralske merino volne najvišje kakovosti. Ne smrdi, tudi če ga nosite dlje časa. Primerna je za vse športne dejavnosti in vsakodnevno nošenje. Počutite se suhe tudi med najbolj naporno dejavnostjo. Visoko udobje zaradi odličnega odvajanja vlage. Ravni šivi in popolna obdelava pletenine zagotavljajo idealno gibljivost. Primerna kot prvi sloj pozimi ali za vsakdanje nošenje. Je lahka, zračna in funkcionalna. MATERIAL 100 % MERINO VOLNA, 160 g   Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra

Izdelek Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra najdete med izdelki v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Ta izdelek najdete v skupini Merino majice, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Izdelek Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra spada v skupino izdelkov Moške srajce, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XL, v ponudbi prodajalca Gamisport.si.

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostXL
VelikostXXL
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Srajce, Majice z dolgimi rokavi, Merino majice, Moške srajce
ZnamkaLasting
Velikost2XL
E-trgovinaGamisport.si

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra - drugi zanimivi izdelki

Moška merino srajca Lasting ALAN-5656 modra - kako najti najboljšo ponudbo?