Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 26,78 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza - opis izdelka

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza Popolna brezšivna ženska majica z dolgimi rokavi z anatomskim krojem in odličnimi funkcionalnimi lastnostmi. Zaradi materiala Siltex, ki vsebuje srebrove ione, je majica zelo antibakterijska. Anatomsko razporejene cone zagotavljajo visoko zračnost na območjih s povečanim potenjem, na obremenjenih območjih pa so kompresijske cone za boljšo prekrvavitev mišic. Popolno prileganje telesu spodbuja funkcionalnost in optimalno termoregulacijo.Idealno za jesenske in zimske športe (smučanje, kolesarjenje), pohodništvo in druge dejavnosti v hladnih dneh. Majica je zelo udobna in funkcionalna zaradi minimalnega števila šivov in anatomsko razporejenih con. Ostanite suhi in topli med najzahtevnejšimi dejavnostmi. MATERIAL: 98% SILTEX-polipropilen, 2% ELASTAN Termo oblačila » Majice z dolgimi rokavi » Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza

Izdelek Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza spada v skupino izdelkov Ženske majice, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS.

Ta izdelek najdete v skupini Majice z dolgimi rokavi, proizvaja ga blagovna znamka Lasting, velikost je 2XS, XS.

Izdelek Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza spada v skupino izdelkov Ženske srajce, pripada znamki Lasting, je izdelan v velikosti 2XS, XS.

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza - parametri izdelka

VelikostL / XL
VelikostS / M
VelikostXXS / XS
FunkcionalnoJa
IntrastatMajice dl. rokav moški + dámské-0,20-61099030
KategorijaMajica, Rokavi, Ženske majice, Srajce, Majice z dolgimi rokavi, Ženske srajce
ZnamkaLasting
Velikost2XS, XS

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza - drugi zanimivi izdelki

Ženske funkcionalni srajca Lasting ZELA roza - kako najti najboljšo ponudbo?