ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 52,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna - opis izdelka

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna Ženske spodnje hlače in hlače Santerno za cestno kolesarjenje z vložkom iz Elastic Inerface so narejene iz zelo prilagodljivega hitro sušečega materiala z odlično zračnostjo (44% poliester, 36% poliamid, 20% elastan). Hlače s Self potrebnim številom šivov se popolnoma prilegajo, pri daljših vožnjah pa o njih sploh ne boste vedeli. Na spodnji rob hlač se nanese silikon, da prepreči zdrs. Laserski rez brez stranskih šivov pri ženskem kroju, s sprednjim preklopom, zahvaljujoč materialu (84% poliester, 14% elastan) in brez rezanja nikjer, hlače pa popolnoma držijo v pravilnem položaju za katero koli dolžino vožnje. Osnova hlač je kolesarska podloga 'Basstogne HP women' iz znanega italijanskega podjetja Elastic Interface, ki je primerna za več kot sedemurne vožnje. Obloga ima debelino od 3 do 12 mm in odlično gostoto materiala 80-120 kg / m3, zaradi česar je fantastično dihati, pomembni deli pa so suhi. Santerno so zgornje ženske hlače za dolge vadbe ali vožnje ne Self na cestnem kolesu. odsevni elementi obešala iz prožnega in dihajočega materiala noga se konča z elastičnim trakom s silikonom anatomsko oblikovane hlače Elastični vmesnik® Kolesarska oblačila » Kolesarske kratke hlače » ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna

Izdelek ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 2XL.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna najdete med izdelki v skupini Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, kolesarjenje, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Kolesarske hlače, Ženske spodnje hlače
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna - drugi zanimivi izdelki

ženske kolesarjenje hlače Silvini Santerno WP1620 črna - kako najti najboljšo ponudbo?