Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 40,08 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato - opis izdelka

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato Cantone so ženske kolesarske hlače iz kolekcije #silviniriders. Za to kolekcijo so značilni bogat slog in ekstravagantne barve. Kratke hlače izpolnjujejo vse zahteve za prijetno kolesarjenje - udobje, funkcionalnost, zračnost, udobje. Kratke hlače nimajo naramnic, zato so zaključene s širokim elastičnim pasom, ki jih ohranja na mestu. Na koncih nog so široki robovi, ki preprečujejo, da bi se kratke hlače dvignile. Prilagodljiv material QuatroFLEX je odličen za tesno prileganje, tudi s pomočjo gumijastih aplikacij proti pritisku na hrbtni strani. Material: QuatroFLEX Hlače » Športne hlače » Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato

Izdelek Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato spada v skupino izdelkov Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato spada v skupino izdelkov Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Kolesarske hlače, Ženske športne hlače, Ženske športne kratke hlače
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato - drugi zanimivi izdelki

Ženske kratke hlače Silvini kantonski WP2033 črno / zlato - kako najti najboljšo ponudbo?