Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 70,45 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak - opis izdelka

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak Ženska pokrivala Primaloft kratke hlače sud so primerne za tek na smučeh ali druge športe kot vrhnje hlače odporne na mraz, veter in dež. Uporabljajo se kot tanek preliv hlače čez kombinezon ali kombinezon. Ozek kroj hlač je podaljšan čez kolena. Glavni material hlač je zelo tanek, močan in izdelan iz 100 % najlon. Hlače so izolirane s tanko, a toplo plastjo Prima loft Silver Insulation (100 % poliester) s težo 40 g/m2. Hlače se spredaj zapenjajo z zadrgo, imajo vrvico v pasu in dva stranska žepa z odsevno črto. Zaradi dolgih stranskih zadrg so kratke hlače lahko oblečete ali slečete, ne da bi obuli ali slekli smuči. odsevni elementi elastičen zadnji del hlač polna stranska zadrga dva stranska žepa Materialil Prima podstrešjesintetični toplotnoizolacijski material iz Prima loft . Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlakni, ki ne vpijajo vlage. Material ohranja toploto tudi, ko je moker. Po lastnostih je podoben perju. Letni časi: jesen, zima Šport: Tek na smučeh Hlače » Športne hlače » Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak

Izdelek Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak najdete med izdelki v skupini Kratke hlače, proizvaja ga blagovna znamka Silvini, velikost je 2XL.

Ta izdelek najdete v skupini Ženske hlače, pripada znamki Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Izdelek Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak spada v skupino izdelkov Ženske kratke hlače, je v ponudbi blagovne znamke Silvini, je izdelan v velikosti 2XL.

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak - parametri izdelka

VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXS
VelikostXXL
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Kratke hlače, Ženske hlače, Ženske kratke hlače, Ženske športne hlače, Ženske športne kratke hlače
ZnamkaSilvini
Velikost2XL

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak - drugi zanimivi izdelki

Ženske kratke hlače Silvini Pred WP1306 udarni oblak - kako najti najboljšo ponudbo?