Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 41,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela - opis izdelka

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela Kilpi TIRANO-W je ženska tekaška jakna iz izjemno lahkega, zračnega materiala SIBERIUM DWR WB, ki je obdelan s plastjo, odporno proti vetru in vodi. Skupna teža jakne v velikosti 36 je le 80 gramov in jo preprosto pospravite v zadnji žep. Jakno lahko nato preprosto pritrdite na zapestje z elastično rokavico, ki je priložena v žepu. V pazduhah in na straneh je uporabljen tanek mrežast material, ki skupaj s perforacijami na hrbtni strani zagotavlja največjo zračnost. Jakna ima podaljšane rokave z manšeto za palec in razporkom za uro. Zaradi ohlapnejšega kroja ne boste imeli omejitev pri gibanju. Seveda imajo izdelki Kilpi značilne odsevne elemente. Kilpi TIRANO-W je na voljo v več barvah. Lastnosti izdelka Spol Šport: tek, kolesarjenje, fitnes 90 % POLIESTER, 10 % ELASTAN, 100 % NAJLON Površina tkanine: vodoodbojna, odporna na veter Tkanina: navadno tkanje Rezanje: Slim Šivi: enojni Žepi: 1 zadnji žep Zadrge: najlon Ovratnik: visok ovratnik Manšete: elastične, odprtine za palec Spodnji rob: Nastavljiv z elastičnim trakom Drugo: odsevni elementi, zložljiv v zadnji žep z zapestnico Jakne » Športne jakne » Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela

Izdelek Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela spada v skupino izdelkov Ženske jakne, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaJakne, Jakna, Ženske jakne
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela - drugi zanimivi izdelki

Ženske lahke teče jakna Kilpi TIRANO-W bela - kako najti najboljšo ponudbo?